Μέσα Αναγνώρισης / Διαπίστευσης – IDs

Αρχική / Έλεγχος Πρόσβασης – Access Control / Μέσα Αναγνώρισης & Διαπίστευσης – IDs

 Ατόμων

  • Biometrics

H Cardel διαθέτει την εμπειρία και τεχνογνωσία αξιοποίησης της τεχνολογίας βιομετρικών δεδομένων για τον Έλεγχο Πρόσβασης. Έχουμε ήδη εγκαταστήσει συστήματα βιομετρικής διαπίστευσης με τα αντίστοιχα τερματικά δακτυλικού αποτυπώματος σε πελάτες μας. Η χρήση των βιομετρικών στοιχείων ενδείκνυται σε κρίσιμες βιομηχανικές ή ερευνητικές επιχειρήσεις, ευαίσθητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και γενικά, σε κάθε χώρο όπου η ασφάλεια πρόσβασης είναι αδιαπραγμάτευτη.

  • ID Κάρτες & Tags

Η διαχείριση των καρτών πρόσβασης προϋποθέτει γνώση, την οποία η Cardel παρέχει είτε ως αυτοτελή λύση -με τον εξοπλισμό του σταθμού έκδοσης καρτών και την εκπαίδευση του προσωπικού σας- είτε με παροχή της υπηρεσίας εκτύπωσης καρτών, εξασφαλίζοντας τον βαθμό ασφάλειας (security grade) που απαιτεί ο κάθε χώρος.

Το πεδίο ενασχόλησης της Cardel περιλαμβάνει επίσης την προσαρμογή των καρτών με τα κατάλληλα αξεσουάρ στις ανάγκες χρήσης του συστήματος και στις συγκεκριμένες εξατομικευμένες απαιτήσεις σας.

Εκτός από κάρτες, τα tags μπορούν να είναι Wristbands, Smartphones, Keyfobs, Pins, Bluetooth, Wireless keys, iButtons κλπ..

Οχημάτων

Σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ο Έλεγχος Πρόσβασης επεκτείνεται στην ελεγχόμενη διέλευση των οχημάτων. Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε ένα ενιαίο μέσο προσδιορισμού, που μπορεί να είναι η προσωπική κάρτα του οδηγού ή το tag του οχήματος, σε συνδυασμό με πομπούς ηλεκτρομαγνητικού πεδίου από απόσταση (antennas). Αλλά και πιο ευέλικτες τεχνολογίες όπως είναι η ανάγνωση πινακίδων (License Plate Recognition), παρέχουν πρόσθετη ευκολία.

Όλα μας τα προϊόντα είναι έξυπνα συνδυασμένα από stand alone και online δικτύωση, μέχρι και σε διασύνδεση με εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας:

Επαγωγικές Kάρτες (passive)

Πρόκειται για πλαστικές κάρτες RFID. Επιτρέπουν την ανάγνωση μέχρι 1 μέτρο από κατάλληλο αναγνώστη και μπορούν να προσωποποιηθούν όπως όλες οι πλαστικές κάρτες. Συνήθως αφορούν τις ID κάρτες των οδηγών. Κατάλληλες για parking εταιρειών, μισθώσεις χώρων στάθμευσης κ.λ.π.

  • RFID & UHF components: tags, labels, etc
  • Χρήση παθητικού tag οχήματος

Λειτουργεί όπως η κάρτα. Αποτελείται από ένα μικρό πλαστικό tag σε μορφή δίσκου ή άλλο υλικό, το οποίο τοποθετείται στο σασί ή στο παρμπρίζ του οχήματος σε κατάλληλη θέση. Ο κωδικός του ελέγχεται από αναγνώστη RF ή UHF σε μέγιστη απόσταση 4-6 μέτρων.

Είναι αξιόπιστη και οικονομική λύση, κατάλληλη για parking ακόμη και βαρέων οχημάτων, διαχείριση εταιρικού στόλου κλπ..

  • Χρήση ενεργητικού tag οχήματος

Το συγκεκριμένο tag διαθέτει μπαταρίες για την ενίσχυση του σήματός του και τοποθετείται στο όχημα. Ο κωδικός του ελέγχεται από αναγνώστη RF ή UHF σε μέγιστη απόσταση 10 μέτρων. Γενικά, η απομακρυσμένη ανάγνωση δίνει μεγαλύτερη ευελιξία αφού το όχημα δεν χρειάζεται να σταματήσει εντελώς, διευκολύνοντας τα διερχόμενα οχήματα ακόμα και με ταχύτητα έως και 70km/h.

Κατάλληλο για εφαρμογές τηλεματικής, διόδια και parking.

  • Ανάγνωση Πινακίδας LPR

Μια νέα λύση, κατάλληλη για χώρους εισόδου οχημάτων, είναι το License Plate Recognition/Detection. Πρόκειται για ένα σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας που έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο της κυκλοφορίας οχημάτων σε σημεία πρόσβασης με μπάρες ή σε αυτοκινητόδρομους ταχείας διέλευσης. Ουσιαστικά, δίνει τη δυνατότητα ανάγνωσης της πινακίδας κι εισαγωγής της σε ένα πληροφοριακό σύστημα για περαιτέρω αξιοποίηση της πληροφορίας. Αναγνωρίζει σωστά πάνω από 98% των πινακίδων κυκλοφορίας των ΙΧ σε κάθε συνθήκη φωτισμού. Το LPR μπορεί να λειτουργεί ως ένα αυτόνομο σύστημα, έχοντας ως «κωδικό» την πινακίδα του οχήματος ή συνδυαστικά/συμπληρωματικά σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά του.

Εμπορευμάτων

  • RFID adhessive labels or tags
  • UHF adhessive labels or tags
  • Barcode
  • QRcode

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μέσα Αναγνώρισης & Διαπίστευσης – IDs